Goldline - icons contact - email
Goldline - Hoogste goudprijs Hoogste goudprijs
Goldline - Discretie verzekerd Discretie verzekerd
Goldline - Expert sinds 1993 Expert sinds 1993
Goldline - Afhalen & leveren Afhalen & leveren
Goldline - Goud - 1 - Aankoop (oud) goud
Goud
Aankoop (oud) goud
Heeft u gouden juwelen die u wilt verkopen? Wilt u gouden juwelen verkopen aan een expert die u de hoogst mogelijke uitbetaling geeft en er meteen geld voor krijgen? Dan is Goldline de plek voor u! Onze hoofdspecialisatie is de inkoop van goud en diamanten. Wij kopen al uw goud, ook afval van goudsmeden, stans en gietresten, afval en slijpsel, goudstaven en munten, horloges, zowel werkend als niet werkend en sieraden.
Goldline - Goud - 2 - Hoogste prijsgarantie
Goud
Hoogste prijsgarantie
Onze prijzen schommelen dagelijks naargelang de koersprijs van het goud. We kopen goud in alle vormen en karaten aan, inclusief 14 karaat, 18 karaat, 20 karaat, 22 karaat, 24 karaat en goud in poedervorm. Bovendien kopen we ook gebroken goud of goud van lage puurheid. We kopen ook goudstaven en gouden munten aan, nieuw en antiek.
Goldline - Goud - 3 - Onze troef
Goud
Onze troef
Omdat de meerderheid van de zaken die gespecialiseerd zijn in de inkoop van goud niet beschikken over hun eigen smelterij verkopen ze het daarna door aan grotere handelaars die hun goud wel zelf smelten. In ons geval verkoopt u aan de smelterij zelf. Het gebeurt regelmatig dat handelaars die zelf goud inkopen naar ons komen om verder te verkopen aan ons. We zijn de laatste stap. Het is daarom dat u bij Goldline de beste prijs krijgt.
Goldline - Goud - 4 - Professionele expertise
Goud
Professionele expertise
Onze betrouwbare troeven:
  • U wordt geholpen door een gediplomeerd en ervaren juwelier
  • U wordt in een apart loket geholpen, dit voor uw discretie en veiligheid
  • U wordt transparant geïnformeerd, van weging tot prijsbepaling
  • U krijgt de beste goudprijs volgens de laatste goudwaarde
Als extra voordeel ontvangt u 20% korting op (bijna) alle artikelen in onze winkel wanneer u het bedrag van uw verkocht goud bij ons zou besteden.
Goldline - Goud - 5 - Huis van vertrouwen
Goud
Huis van vertrouwen
Goldline staat al jaren bekend als huis van vertrouwen voor de aankoop en de verkoop van (oud) goud. Een naam die we kost wat kost in ere willen houden. Daarom gaan we er prat op dat elke correct betaalde bestelling, ook smetteloos in de handen van de koper komt. De levering van uw aankoop is dus 100% verzekerd.